Futbolui - anglies pluošto vidpadžiai

Futbolui - anglies pluošto vidpadžiai
Rekomenduojama:
  • futbolui
Schein (Vokietija)
982501-000/44
Delivery

Pristatymas VENIPAK kurjeriu į namus Lietuvoje 1–2 darbo dienos. Pristatymas į LP EXPRESS, OMNIVA paštomatą 2-5 darbo dienos.

108,00 €

Futbolas reikalauja greitų, koordinuotų apatinės galūnės judesių, patogaus atsispyrimo ir geros smūgių amortizacijos. Staigių judesių metu pėda praranda stabilumą, o dėl menkos smūgių amortizacijos pasireiškia priekinės pėdos dalies ir kulno skausmas, sumažėja greitis, patiriami čiurnos raiščių patempimai ar plyšimai, kelio sąnario raiščių bei meniskų pažeidimai, blauzdos raumenų patempimai, kojos nykščio traumos ar net stresiniai kaulų lūžiai. Vidpadžių gamyboje yra panaudota pažangiausia medžiaga - anglies pluoštas, kuris yra naudojamas aviacijoje, aeronautikoje, automobilių bei sporto įrangos pramonėje. Iš šios medžiagos pagaminti vidpadžiai yra labai ploni, lengvi, lankstūs ir ilgaamžiai. Jie labai gerai palaiko pėdų skliautus, tolygiai paskirsto pėdoms tenkančias apkrovas. Taip pat viena iš svarbiausių jų savybių yra ypatinga amortizacija, kurios dėka yra atkuriama pėdos biomechanika ir to pasekoje judėjimas naudojant šiuos vidpadžius tampa anatomiškas. Šių futbolui skirtų vidpadžių konstrukcijoje išorinė atrama yra sustiprinta, tačiau tuo pačiu leidžia lenktis pėdai per padikaulius, o specialios technologijos dėka yra palengvinamas pėdos atsispyrimas, kas suteikia greičio ir dinamikos. Naudojant anglies pluošto vidpadžius jaučiamas viso kūno stabilumas, o atliekant sukamuosius judesius, pėdoms tenkantis krūvis pasiskirsto tolygiai, to pasekoje nėra apkraunami raumenys taip pat sumažinama traumų tikimybė. Vidpadžių konstrukcija yra susiaurinta, kad tilptų į siaurus futbolo batelius.

Naudojant anglies pluošto vidpadžius futbolui:


• palengvinamas pėdos atsispyrimas;
• absorbuojami smūgiai;
• tinkamai paskirstomos pėdai tenkančios apkrovos;
• palaikomas pėdos stabilumas;
• mažinamas pėdų skausmas ir nuovargis;
• mažinama traumų rizika;
• išvengiama nuospaudų;
• suteikiamos sąlygos gerinti sportinius rezultatus;


Vidpadžių dydžiai 35-48.

Informacija:
Visi standartiniai vidpadžiai turi ilgio rezervą ( taip gaminama dėl avalynės įvairovės).Todėl , jei vidpadžiai netelpa į avalynę, reikia išimti gamyklinį vidpadį iš bato ir pagal jį apkirpti įsigyto vidpadžio priekinę dalį.

Puikus ortopedinės technikos kokybės ir kainos internetu  santykis - tik Pes Planus ortopedijos centre.Ortopedinės prekės gali būti įsigijamos iš elektroninės ortopedijos parduotuvės internetu bei mūsų parduotuvėje adresu Naugarduko g. 98, Vilnius. Pirkite patogiai ir neišeinant iš namų - užsisakius norimas prekes internetu pagal Jūsų nurodytą adresą pristatys "Venipak" ar "LP Express"  kurjeriai. Ortopedinės prekės siunčiamos į įvairius Lietuvos miestus, tad gausus šių prekių pasirinkimas jau galimas ir Kaune, Vilniuje, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Alytuje, Druskininkuose ir kitur! Į užsienį ortopedines prekes pristato AB”Lietuvos paštas”. (Siuntimo kaina skaičiuojama pagal siuntų tarnybų tarifus).