Kelio įtvaras Multisport SRX

Kelio įtvaras Multisport SRX
Rekomenduojama:
  • lengvas kelio sąnario nestabilumas
  • skausmas
  • traumų prevencija
  • kelio sąnario uždegimas
  • patinimas
  • sportuojant.
Mediroyal (Švedija)
SRX852-L
Delivery

Pristatymas VENIPAK kurjeriu į namus Lietuvoje 1–2 darbo dienos. Pristatymas į LP EXPRESS, OMNIVA paštomatą 2-5 darbo dienos.

35,00 €

Įtvaro  dizainas sukurtas taip, kad būtų patogiai pritaikytas cross-fit ir sporto salės treniruočių reikalavimams, pavyzdžiui, giliems pritūpimams. Įtvaras pagamintas naudojant SRX medžiagą ( 5 mm storio priekyje ir 3 mm storio gale).Vidinis įtvaro paviršius laminuotas Neptune" medžiaga, kuri yra maloni liesti, išlaiko odą sausą ir greitai džiūsta. SRX medžiaga - tai neopreno pagrindu pagaminta vietinę šilumą sukelianti medžiaga.

Teigiamas šilumos poveikis:
*Pagerina kraujotaką šioje srityje,
*Gerina raumenų reaktyvumą,
*Mažina uždegimines reakcijas ir
*Malšina skausmą ir leidžia intensyviau sportuoti.

 

Dydis S M L XL
kelio apimtis cm 32-35 35-38 38-42 42-46

 Švedijos kompanija„ Mediroyal“ sukūrė gaminių liniją SRX ® , kuri atitinka visus šiuolaikinius klientų reikalavimus  ir apima  naujausius medicinos ir reabilitacijos pasiekimus, ypatingą dėmesį skiriant naudotojo patogumui kasdienio  dėvėjimo  metu. Naujoji SRX® linija pirmiausia skirta aktyvų ir sveiką gyvenimo būdą propaguojantiems vartotojams.  SRX® medžiaga buvo sukurta iš CR putų, kurios viršutiniame paviršiuje laminuotos suspaudžiamuoju audiniu, kuris taip pat ir  žymiai pagerina kiekvieno gaminio vizualinį vaizdą. Vidinė pusė laminuota specialiai sukurta hidrodinamine, patogia ir greitai džiūstančia Neptune™ tekstilės medžiaga, kuri užtikrina elastingumą, apspaudimą bei puikiai izoliuoja šilumą. Todėl iš šių aukščiau išvardintų medžiagų pagaminti įtvarai ypatingai yra rekomenduojami  esant uždegiminiams procesams, po traumų ar reabilitaciniu periodu.

Kojos įtvarai - nepamainoma ortopedinė pagalba esant įvairiems sužeidimams ar uždegimams. Kojos įtvarai yra ypač naudingi po traumų, o kai kurie jų - tikras išsigelbėjimas intensyviai sportuojant. Ortopedinis įtvaras yra patogus, malonus ir minkštas, tačiau suteikia reikiamą atramą ir stabilumą.

Puikus ortopedinės technikos kokybės ir kainos internetu  santykis - tik Pes Planus ortopedijos centre.Ortopedinės prekės gali būti įsigijamos iš elektroninės ortopedijos parduotuvės internetu bei mūsų parduotuvėje adresu Naugarduko g. 98, Vilnius. Pirkite patogiai ir neišeinant iš namų - užsisakius norimas prekes internetu pagal Jūsų nurodytą adresą pristatys "Venipak" ar "LP Express"  kurjeriai. Ortopedinės prekės siunčiamos į įvairius Lietuvos miestus, tad gausus šių prekių pasirinkimas jau galimas ir Kaune, Vilniuje, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Alytuje, Druskininkuose ir kitur! Į užsienį ortopedines prekes pristato AB”Lietuvos paštas”. (Siuntimo kaina skaičiuojama pagal siuntų tarnybų tarifus).