Minkštas kamuolys 25Ǿ

Minkštas kamuolys 25Ǿ
Rekomenduojama:
  • kaip pagalbinė priemonė mankštai
  • pusiausvyros ir koordinacijos gerinimui
  • gimnastikai
  • pilatesui
  • pooperacinio / reabilitacinio periodo metu.
03-7510
Delivery

Pristatymas VENIPAK kurjeriu į namus Lietuvoje 1–2 darbo dienos. Pristatymas į LP EXPRESS, OMNIVA paštomatą 2-5 darbo dienos.

9,00 €

Minkštas, neslidus 25 cm skersmens kamuolys skirtas naudoti, kaip pagalbinė priemonė mankštos (norint padidinti raumenų jėgą, tonizuoti kūno raumenyną), reabilitacijos (po traumų, esant neurologiniams sutrikimams, traumų prevencijai, apatinės nugaros skausmams, širdies ir kraujagyslių sistemos ligoms ir kt.), pilateso metu. Šio kamuolio pagalba galima atlikti:

  1. Aktyvius judesių amplitudės gerinimo pratimus (reabilitacijos metu, po traumų, norint atgauti sumažėjusią judesio amplitudę, kontraktūrų prevencijai)

  2. Izometrinius (tokie pratimai, kai vyksta tik raumens susitraukimas, pavyzdžiui spaudimas), izotoninius (kai raumeniui susitraukus, atliekamas tam tikras judesys, pavyzdžiui, susitraukus žasto dvigalviui raumeniui, vyksta dilbio lenkimas) raumens stiprinimo pratimus, raumens jėgai bei tonusui padidinti.

  3. Tempimo pratimus (judesio amplitudei didinti, raumeniui atpalaiduoti)

  4. Pusiausvyrą ir koordinaciją lavinančius pratimus; taip pat atliekant šiuos pratimus lavinama neuroraumeninė kontrolė ir propriorecepcija (galūnės padėties suvokimas erdvėje) traumų prevencijai.

  5. Juosmens stabilizavimo pratimus (stiprinami liemens raumenis, dėl ko pagerėja laikysena, mažėja apatinės nugaros dalies skausmas)

Maksimalus svoris 100kg. Komplekte yra šiaudelis kamuoliui pripūsti.

 

 

Puikus ortopedinės technikos kokybės ir kainos internetu  santykis - tik Pes Planus ortopedijos centre.Ortopedinės prekės gali būti įsigijamos iš elektroninės ortopedijos parduotuvės internetu bei mūsų parduotuvėje adresu Naugarduko g. 98, Vilnius. Pirkite patogiai ir neišeinant iš namų - užsisakius norimas prekes internetu pagal Jūsų nurodytą adresą pristatys "Venipak" ar "LP Express"  kurjeriai. Ortopedinės prekės siunčiamos į įvairius Lietuvos miestus, tad gausus šių prekių pasirinkimas jau galimas ir Kaune, Vilniuje, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Alytuje, Druskininkuose ir kitur! Į užsienį ortopedines prekes pristato AB”Lietuvos paštas”. (Siuntimo kaina skaičiuojama pagal siuntų tarnybų tarifus).