Sportiniai ortopediniai vidpadžiai Hema

Sportiniai ortopediniai vidpadžiai  Hema
Rekomenduojama:
  • aktyviai sportuojant
  • Achilo sausgyslės pažeidimai
  • priekinės pėdos dalies skausmas
  • plantarinis fascitas
  • kulno ataugos
  • nėštumo ir antsvorio metu
Hema (Vokietija)
5531/35
Delivery

Pristatymas VENIPAK kurjeriu į namus Lietuvoje 1–2 darbo dienos. Pristatymas į LP EXPRESS, OMNIVA paštomatą 2-5 darbo dienos.

59,00 €

Sportiniai ortopediniai vidpadžiai  Hema  rekomenduojami dėvėti  kai reikalingas tiek tam tikrų zonų paminkštinimas tiek ir lengva pėdų skliautų korekcija/palaikymas. Viso pėdos ilgio vidpadžiai  yra lengvi, pralaidūs orui, todėl suteikia maksimalų komforto jausmą sportuojant. Šie įdėklai pagaminti iš skirtingo kietumo medžiagų. Paminkštintos kulno, fascijos, pirštų padikaulių ir nykščio zonos sporto metu amortizuoja smūgius, sumažina krūvį tenkantį kulnui, priekinei pėdos daliai ir nykščiui. Vidpadžiai turi bortelius, todėl kulnas yra gerai stabilizuojamas. Įdėklai yra padengti  sportinės tekstilės danga, kuri gerai šalina drėgmę  ir yra pralaidi orui  bei turinti neslystantį poveikį.

Sportiniai ortopediniai vidpadžiai  Hema  tobulina pėdų  biomechaniką ir  gerina batų komfortą.

Vidpadžių dydžiai 35-49 

Puikus ortopedinės technikos kokybės ir kainos internetu  santykis - tik Pes Planus ortopedijos centre.Ortopedinės prekės gali būti įsigijamos iš elektroninės ortopedijos parduotuvės internetu bei mūsų parduotuvėje adresu Naugarduko g. 98, Vilnius. Pirkite patogiai ir neišeinant iš namų - užsisakius norimas prekes internetu pagal Jūsų nurodytą adresą pristatys "Venipak" ar "LP Express"  kurjeriai. Ortopedinės prekės siunčiamos į įvairius Lietuvos miestus, tad gausus šių prekių pasirinkimas jau galimas ir Kaune, Vilniuje, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Alytuje, Druskininkuose ir kitur! Į užsienį ortopedines prekes pristato AB”Lietuvos paštas”. (Siuntimo kaina skaičiuojama pagal siuntų tarnybų tarifus).