Juosta Hallux valgus korekcijai

Juosta Hallux valgus korekcijai
Rekomenduojama:
  • Kojos nykščio deformacija (Hallux valgus)
MED sport (Čekija)
HALLUX STRAP
Delivery

Pristatymas VENIPAK kurjeriu į namus Lietuvoje 1–2 darbo dienos. Pristatymas į LP EXPRESS, OMNIVA paštomatą 2-5 darbo dienos.

7,50 €

Halux valgus arba dar kitaip vadinamas "Iššokęs kojos kauliukas", tai didžiojo kojos piršto iškrypimas į išorę ir pirmojo padikaulio pasislinkimas į vidinę pusę. Negydomas iššokęs kojos kauliukas ne tik kelia skausmus, tačiau ilgainiui deformuoja kitus pirštus bei visą pėdą. 

Ši Hallux valgus juosta gerai atveda nykštį į taisyklingą padėtį. Ji yra plona ir  mažai užima vietos bate. Paprastai laikosi 2-5 dienas, tai priklauso nuo avimos avalynės, pėdai tenkančio krūvio,  tačiau kas 5 dienas ją rekomenduojama pakeisti nauja. Nakčiai juostą galite nusiimti, o ryte vėl užsiklijuoti.

Tinka dešinei ir kairei pusei. Nerekomenduojamas ilgas kontaktas su šiltu ir muiluotu vandeniu.

Dydis Universalus

HALLUX VALGUS JUOSTOS NAUDOJIMO INSTRUKCIJA

1. Įsitikinkite, kad Jūsų pėdos yra švarios ir sausos.

2. Atsisėskite, juostą padėkite ant švaraus ir kieto paviršiaus ruda audinio puse žemyn. Pėdą uždėkite taip, kad juostos D dalis būtų priekyje, A ir B dalys šonuose, o C  nukreipta į Jus ir būtų vidinėje pėdos pusėje. Įsitikinkite ar juostos dirželiai nėra per ilgi, esant reikalui juos galite patrumpinti.

3. Nuklijuokite juostos nugarėlę   nuo A ir B dalių, tada padiklaulių srityje abi dalis   priklijuokite  taip, kad C dalis liktų vidinėje  pėdos pusėje.

4. Nuklijuokite juostos nugarėlę nuo C dalies ir švelniai tempdami  vidine pėdos puse  link kulno, užklijuokite.

5. Galiausiai nuklijuokite juostos nugarėlę nuo D dalies. Kojos nykštį atstatykite  į taisyklingą padėtį ir šioje padėtyje užklijuokite juosteles apgaubdami pirštą.

6. Klijuodami  juostą  stebėkite, kad ji nebūtų per daug įtempta. Jei nykščio sąnarys sustingęs, temkite tiek, kad kad išvengtumėte diskomforto ar skausmo.

Perspėjame! Turintiems jautrią odą, naudojant  juostą, gali  vietiškai atsirasti  odos nutrynimų, nuospaudų, padidėti odos jautrumas. Nenaudokite  jei ant kojos turite atvirą žaizdą, bėrimą ar egzemą.

Puikus ortopedinės technikos kokybės ir kainos internetu  santykis - tik Pes Planus ortopedijos centre.Ortopedinės prekės gali būti įsigijamos iš elektroninės ortopedijos parduotuvės internetu bei mūsų parduotuvėje adresu Naugarduko g. 98, Vilnius. Pirkite patogiai ir neišeinant iš namų - užsisakius norimas prekes internetu pagal Jūsų nurodytą adresą pristatys "Venipak" ar "LP Express"  kurjeriai. Ortopedinės prekės siunčiamos į įvairius Lietuvos miestus, tad gausus šių prekių pasirinkimas jau galimas ir Kaune, Vilniuje, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Alytuje, Druskininkuose ir kitur! Į užsienį ortopedines prekes pristato AB”Lietuvos paštas”. (Siuntimo kaina skaičiuojama pagal siuntų tarnybų tarifus).