Ramentas su ratukais ir stabdžiu

Ramentas su ratukais ir stabdžiu
Rekomenduojama:
  • judėjimą lengvinanti priemonė
SW10019
Delivery

Prekės pristatomos per 1-2 darbo dienas. Užsisakydami ramentus ir lazdeles pasirinkite VENIPAK kurjerių pristatymo paslaugą. Šios prekės į paštomatus ir pašto skyrius NEPRISTATOMOS.

150,00 €

Užsisakydami ramentą  pasirinkite VENIPAK kurjerių pristatymo paslaugą. Ši prekė į paštomatus ir pašto skyrius NEPRISTATOMA.

Naudojant šį ramentą su ratukais  yra užtikrinamas  tolygus ir harmoningas judėjimas. Ranka nėra apkraunama taip kaip naudojantis įprastu ramentu, o judėjimo greitį galima reguliuoti stabdžio pagalba.

Po operacijos ar reabilitacijos periodu, kuomet  jau iš lėto leidžiama priminti koją, rekomenduojame naudoti šį ramentą, kuris užtikrina  40 procentų apkrovos  galūnei sumažinimą.  Jis idealiai tinka pooperaciniu periodu po kelio sąnario operacijų, Achilo sausgyslės plyšimo arba klubo sąnario operacijos, kai yra būtina pradėti daugiau judėti.  Ši priemonė rekomenduojama  ir pagyvenusiems žmoniems kurie skundžiasi sutrikusia pusiausvyra.

SAVYBĖS:

  • Svoris: 3 kg
  • Maks. apkrova: 100 kg
  • Lengvai sulankstomas

Puikus ortopedinės technikos kokybės ir kainos internetu  santykis - tik Pes Planus ortopedijos centre.Ortopedinės prekės gali būti įsigijamos iš elektroninės ortopedijos parduotuvės internetu bei mūsų parduotuvėje adresu Naugarduko g. 98, Vilnius. Pirkite patogiai ir neišeinant iš namų - užsisakius norimas prekes internetu pagal Jūsų nurodytą adresą pristatys "Venipak" ar "LP Express"  kurjeriai. Ortopedinės prekės siunčiamos į įvairius Lietuvos miestus, tad gausus šių prekių pasirinkimas jau galimas ir Kaune, Vilniuje, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Alytuje, Druskininkuose ir kitur! Į užsienį ortopedines prekes pristato AB”Lietuvos paštas”. (Siuntimo kaina skaičiuojama pagal siuntų tarnybų tarifus).