QMED Tempimo ir mankštinimosi lankas

QMED Tempimo ir mankštinimosi lankas
Rekomenduojama:
  • Geresnei kūno stabilizacijai ir pusiausvyrai
  • Intensyvesnėms ir įdomesnėms treniruotėms
  • Nugaros atpalaidavimui
03-9298
Delivery

Pristatymas VENIPAK kurjeriu į namus Lietuvoje 1–2 darbo dienos. Pristatymas į LP EXPRESS, OMNIVA paštomatą 2-5 darbo dienos.

52,00 €

"Qmed" tempimo ir mankštos lankas treniruočių metu palaiko nugarą, todėl  ji nėra pertempiama,o krūtinė ir pečiai atsiveria tolygiai, palaipsniui išsitempia klubų sritis ir krūtinės raumenys. Puikiai tinka žmonėms, dirbantį sėdimą darbą ir besiskundžiantiems nugaros skausmais. 

Plokščia  lanko konstrukcija, neslystanti jo apdaila pagerina kūno stabilumą jo naudojimo metu ir padeda išlaikyti pusiausvyrą. Lanko dydis saugiai palaiko nugarą atliekant nugaros tempimo pratimus, padeda didinti stuburo lankstumą, kartu išlaikant kvėpavimo komfortą.

Qmed tempimo ir mankštos lankas yra unikalus priedas daugeliui fizinių užsiėmimų: nuo jogos, fitneso ir pilateso treniruočių iki atsipalaidavimo pratimų namuose. Dėl plačių panaudojimo galimybių mankštos metu jis padeda formuoti pilvo, rankų, kojų ir šlaunų raumenis. Pabandykite atsipalaiduoti su lanku, jei per dieną skauda nugarą dėl ydingos sėdėjimo pozos. 

Dėmesio! Prieš kiekvieną treniruotę patikrinkite gaminio  būklę ir visada naudokite gaminį pagal paskirtį. Ant paviršiaus, ant kurio bus dedamas lankas, patieskite gimnastikos kilimėlį. Treniruotę pradėkite praėjus tinkamam laikui po valgio. Įsitikinkite, kad turite lygią ir stabilią treniruočių vietą, kurioje galite saugiai ir nevaržomai judėti ir kurioje nėra nereikalingų daiktų. Treniruotes atlikite basomis arba su neslystančiomis kojinėmis. Kelias minutes skirkite apšilimui - taip paruošite kūną pratimams ir atpalaiduosite raumenis. Pritaikykite treniruočių intensyvumą pagal savo fizines galimybes ir niekada nepertempkite raumenų. Nutraukite užsiėmimus, jei jaučiate skausmą ar kitokį diskomfortą. Treniruotės su "Qmed" tempimo ir mankštos lanku reikalauja jėgos ir pusiausvyros. Niekada nepradėkite treniruočių, kai jaučiatės blogai arba esate išsiblaškę.

Nepamirškite pratimus atlikti simetriškai abiejose kūno pusėse. Laikykite pozą tiek laiko, kiek galite ją atlikti taisyklingai. Dažnėjant pratimams, pakartojimų skaičių galima palaipsniui didinti iki 15-20. Baigę treniruotę, kelias minutes skirkite tempimui, o po to atsipalaiduokite.

Priežiūra: laikykite lanką vietoje, apsaugotą nuo tiesioginių saulės spindulių. Saugokite nuo žemesnės nei 5 °C ir aukštesnės nei + 35 °C temperatūros. Po naudojimo nuvalykite gaminį drėgnu, minkštu skudurėliu ir švelniu plovikliu.

Didžiausias naudotojo svoris: 150 kg

Išmatavimai: 380 x 203 x 130 (mm)

Svoris: 1,17 kg

Puikus ortopedinės technikos kokybės ir kainos internetu  santykis - tik Pes Planus ortopedijos centre.Ortopedinės prekės gali būti įsigijamos iš elektroninės ortopedijos parduotuvės internetu bei mūsų parduotuvėje adresu Naugarduko g. 98, Vilnius. Pirkite patogiai ir neišeinant iš namų - užsisakius norimas prekes internetu pagal Jūsų nurodytą adresą pristatys "Venipak" ar "LP Express"  kurjeriai. Ortopedinės prekės siunčiamos į įvairius Lietuvos miestus, tad gausus šių prekių pasirinkimas jau galimas ir Kaune, Vilniuje, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Alytuje, Druskininkuose ir kitur! Į užsienį ortopedines prekes pristato AB”Lietuvos paštas”. (Siuntimo kaina skaičiuojama pagal siuntų tarnybų tarifus).